KontaktPartneriDokumentacijaSitemap
Home
samo u okviru TRC pro
 
  ProizvodiPrimena i RešenjaIndustrijeObuka i Seminari  
 
A&D laboratorijska oprema

A&D precizne vage i laboratorijska oprema

A&D rešenja karakteriše inovativnost sa dobrim odnosom cene i performansi.

 

Mikroanalitičke vage
Mikroanalitičke vage

Polu-mikroanalitičke vage

Precizne vage

Precizne industrijske vage

Vage za eksplozivne sredine

Brojačke vage
Analizatori vlažnosti Vibro viskozimetri Snimači za vage

Univerzalne elektromehaničke mašine za ispitivanje materijala

Kompaktnost, pouzdanost i jednostavno rukovanje, MTS Exceed serija 40 elektromehaničkih kidalica je dizajnirana za manje i srednje sile prilikom jednoosnog ispitivanja različitih materijala. Ramovi se izrađuju u stonim i podnim verzijama.

Statičke hidraulične mašine za ispitivanje materijala

Moćna i izdržljiva MTS Exceed serija 60 statičkih hidrauličnih kidalica je dizajnirana za srednje i velike sile prilikom jednoosnog ispitivanja različitih materijala. Idealne su za precizne, pouzdane i ponovljive testove zatezanja i sabijanja uzorka visoke čvrstoće.

Sistemi sa udarnim klatnom: metali

Dizajnirani za merenje odarne otpornosti metalnih materijala, MTS Exceed udarni sistemi sa klatnom za metale daju precizne rezultate za testiranja kod obezbeđivanja kvaliteta. Izveštaji koji prikazuju udarnu čvrstoću, apsorbovanu energiju i ugao rotacije klatna daju detaljan uvid karakteristika materijala pri udarnim silama.

Sistemi sa udarnim klatnom: plastika

Robusni MTS Exceed udarni sistemi sa klatnom omogućavaju precizna i ponovljiva testiranja različitih nemetalnih materijala, uključujući tvrdu plastiku, kompozite, najlon, gumu, keramiku, biomedicinske prozvode, i vlakna i tekstile.

MTS dodatni pribor za kidalice

MTS dopunjuje sisteme za ispitivanje materijala sa dodatnim priborom za različita ispitivanja materijala i komponenti kod istraživanja i razvoja, obezbeđenja kvaliteta i kontrole kvaliteta proizvoda.

Čeljusti i prihvati

Ekonomični prihvati, jednostavni za ugradnju za testove zatezanjem, ploče za sabijanje kao i ostali pribor za savijanje, smicanje kod različitih uzoraka i aplikacija

Ekstenzometri

Izaberite različite ekstenzometre i davače pomeranja za merenje deformacije i pomeranja prilikom testiranja materijala i komponenti.

MTS TestSuite™ TW softver

Istraživači, razvojni inženjeri i proizvođači se oslanjaju na softversku platformu MTS TestSuite sa različitim mogućnostima definisanja testova, analize i obrade i izrade izveštaja.

MTS TestSuite TW Elite

Ova moćna aplikacija obuhvata sve moguće definicije testova i fleksibilnost koju dizajneri testova zahtevaju kako bi napravili ili izmenili specijalne testove za kratko vreme.

MTS TestSuite TW Essential

Timovi za obezbeđenje i kontrolu kvaliteta često zahtevaju sprovođenje testova sa maksimalnom brzinom i efikasnošću. TW Essential je dizajniran da omogući formiranje osnovnih testova za što kraće vreme.

TestSuite TW Express

Ova aplikacija je namenjena rukovaocima i koristi se za pokretanje testova koji su napravljeni uz pomoć TW Elite ili TW Essential. Omogućava operaterima jednostavno izvršavanje testova i praćenje izmerenih i proračunatih podataka u toku testa.

Standardni i specijalni predlošci

MTS predlošci za ispitivanje nude usaglašenost sa važećim standardima. Skraćuju potrebno vreme za definisanje testova i obezbeđuju da ste uvek usaglašeni sa najnovijim standardima.