KontaktPartneriDokumentacijaSitemap
Home
samo u okviru TRC pro
 
  ProizvodiPrimena i RešenjaIndustrijeObuka i Seminari  
 

 

HBM an HBM company

 

 

MTS

 

 

Schwer+Kopka

 

Mantracourt Electronics

 

 

 

 

 

Damalini - Easy Laser

 

 

 

 

 

 

 

Mobius Institute & iLearnInteractive

HBK - Hottinger Brüel & Kjaer GmbH

Već više od 65 godina, HBM je sinonim za pouzdanost, tačnost i inovativnost. Firma je tehnološki lider u svojoj branši i nudi proizvode i usluge za širok spektar mernih aplikacija u mnogim granama industrije. Širom sveta korisnici HBM-ovih tehnologija se oslanjaju na savršeno uparene komponente mernog lanca (od senzora, preko elektronike do softvera), koje garantuju najvišu tačnost izmerenih vrednosti i tako omogućavaju optimizaciju životnog veka proizvoda: od razvoja, preko ispitivanja do eksplatacije u proizvodnji.

HBM proizvodni program obuhvata senzore, davače, merne trake, merna pojačala i sisteme za akviziciju, kao i softver za pogonsku čvrstoću, ispitivanja i analizu. Potencijalne oblasti primene se mogu naći u gotovoj svakoj grani inžinjerstva i industriji: od virtuelnih testova, preko fizičkih testova i merenja u procesnoj industriji.

HBM ima 1600 zaposlenih sa 27 ogranaka u Evropi, Americi i Aziji i godišnji promet od €200M. HBM takođe ima zastupništva u 40 zemalja širom sveta, među kojima je i TRC PRO. Pored centrale u Darmštatu (Nemačka), još dva proizvodna pogona se nalaze u Malboru (SAD) i Šucu (Kina).

HBM je prva firma u Nemačkoj koja je sertifikovana po ISO9001. 1996, HBM je sertifikovan prema ISO14001.

HBM pripada Spectris plc, grupi specijalizovanoj za preciznu instrumentaciju i automatizaciju.

 

MTS

Precizna, ponovljiva merenja i simulacije

Profesionalne laboratorije za ispitivanje i razvojni centri se oslanjaju na MTS kako bi optimizovali dizajn proizvoda, pospešili efikasnost laboratorije i ubrzali proboj proizvoda na tržištu. Širom sveta, inženjeri ispitivanja prepoznaju naša rešenja kao efikasna za ispitivanje, merenje i simulacije na različitim proizvodima i materijalima. Bilo da se ispituju napredni kompoziti i legure ili kompletno ispituju automobili, avioni mostovi ili građevine, MTS rešenja za testiranje ostvaruju realizaciju mnogih rešenja koja menjaju danas naš svet u kojem živimo.

Korisnike MTS rešenja za testiranje ćete pronaći u auto i avio industriji, proizvođači putničkih, komercijalnih, rekreativnih vozila, železnica i komercijalne i vojne letelice. Mi radimo sa istraživačima na konstrukcijama, dizajnerima i proizvođačima građevina, mostova i ostale javne infrastrukture. Omogućavamo istraživanje u oblasti seizmike, uragana i cunamija. MTS Test je ključan kod razvoja tehnologija obnovljivih izvora energije. U svetu materijala, MTS Test sistemi se koriste kod mnogih profesionalaca, ukjlučujući proizvođače komponenti aviona, ortopedskih hirurga, razvoja biomedicinskih uređaja, kompanija koje istražuju fosilna goriva, rudarske i građevinske firme, i istraživači kamena i betona.

 

 

Schwer+Kopka

Specijalisti za efektivno praćenje proizvodnih mašina radi efikasnije masovne proizvodnje. Bilo da proizvodite hladno oblikovane ili štancovane delove, bilo da se bavite obradom metala ili ako sklapate i testirate komponente, naići ćete na S+K proizvode.

Od 1990 korisnici se oslanjaju na S+K tehnologiju koja je pre svega jednostavna i pouzdana u eksplataciji.

 

Mantracourt Electronics Ltd

Mantracourt je osnovana 1974 sa jasnim ciljem da postane lider u primeni mikroelektronike u oblasti industrijske merne tehnike. Postali su svetski priznata kompanija za primenu bežične tehnologije kod senzora, mernih pojačala i indikatora na bazi mernih traka.

Mantracourt se nalazi blizu Exeter-a na jugozapadu Velike Britanije, i tehnološki su parnter mnogim OEM proizvođačima senzora, sa proizvodnim programom od preko 1000 proizvoda, i mernom tehnikom koja pokriva merne trake, masu, merne ćelije, silu, temperaturu, pritisak, napon, struju, potenciometre, LVDT, inklinometre, protokomere, obrtni momenat, vibracije i slične analogne ili digitalne bežične tehnologije.

Easy-Laser

Easy-Laser® je jedan od vodećih svetskih dobavljača industrijske laserske merne opreme visoke tačnosti i pouzdanosti. Pomoću zvaničnih zastupnika, među kojima je i TRC PRO, njihovi proizvodi su dostupni u preko 70 zemalja, sa rešenjima za sve tipove merenja i poravnanja: poravnanje vratila, poravnanje remenica i lančanika i geometrijska merenja na mašinama svake vrste.

Easy-Laser AB (ranije Damalini AB) je lociran u Mölndal, Švedska. Kao što samo ime govori, jednostavnost upotrebe im je u genima. Ali to nije jedini razlog zbog čega se hiljade profesionalnih korisnika merenja i poravnanja širom sveta odlučilo za nas. Saznajte zbog čeka je Easy-Laser® stvarno jednostavan za upotrebu u odeljku laserska merenja geometrije.

Easy Laser je okrenut potrebama korisnika, i nakon 30 godina postojanja su razvili mnoge jedinstvene sisteme za laserska merenja geometrije: pravost,upravnost, ravnost, paralelnost, centričnost...

Proizvode karakteriše jednostavnost, ekonomičnost i dobra tehnička podrška. Ukoliko se odlučite da investirate u laserski sistem za centriranje vratila ili poravnanje remenica i lančanika, mi ćemo biti uz vas, i lako ćete isplatiti investiciju.

Kompletan merni lanac dolazi iz jedne kuće. Kvalitet proizvoda je zagarantovan (ISO9001), kao i izuzetna dobavljivost proizvoda i brz odgovor na reklamacije i servis.

Mobius Institute i iLearn Interactive

Da bi savladali analizu vibracija i vibrodijagnostiku, potrebno je upoznati i shvatiti mašine koje se ispituju, analizator koji se koristi, i koncept analize vibracija. Pomoćićemo vam da steknete neophodno znanje - ne samo teorijsko, zakopano komplikovanom matematikom; obezbedićemo praktičan rad, obogaćen softverskim simulatorima i stvarnim podacima. Uživaćete u našoj obuci, a nakon obuke ćete sami moći da radite sa više samopouzdanja.

Mobius, je međunarodna, nezavisna firma za obuku na polju vibrodijagnostike. Proizvela je svetski priznat softverski paket - iLearn, za interaktivnu obuku vibrodijagnostičara. Naši kursevi su bazirani na ISO 18436.2 i predviđene su 4 kategorije. Nakon kursa polaznici dobijaju sertifikat o pohađanju, a nakon polaganja, dobijaju odgovarajuću kategoriju vibrodijagnostičara.

iLearnInteractive paketi obuhvataju:

  • iLearnVibration - interaktivni kurs za vibrodijagnostičare
  • iLearnAlignement - interaktivni kurs za poravnanje i centriranje vratila rotirajućih mašina
  • Interpreter - univerzalni softver za automatiovanu analizu frekventnog spektra bilo kog instrumenta
  • iLearnBalancing - interaktivni kurs za balansiranje rotora na licu mesta