KontaktPartneriDokumentacijaSitemap
Home
samo u okviru TRC pro
 
  ProizvodiPrimena i RešenjaIndustrijeObuka i Seminari  
 

 

Poboljšajte mogućnosti testova i ispitivanja sa Genesis HighSpeed

Pročitajte online brošuru o Genesis HighSpeed serijiGenesis HighSpeed porodica, pruža najveće brzine uzorkovanja za srednji i veliki broj kanala. Koncept modularne platforme, omogućava da sve bude podešeno prema potrebi konkretne aplikacije, bilo da se radi o jednom kanalu ili o hiljadu. To omogućavaju pojačala za sve konvencionalne senzore sa izolacijom pomoću koje se dobijaju čisti signali čak i u opsegu megavolti. Brzina uzorkovanja može biti od 10kS/s do 100MS/s po kanalu.

Sistem dolazi prekonfigurisan prema zahtevu korisnika, i odmah je spreman za korišćenje. Korisnički interfejs zajedničkog softvera za celu familiju - "Perception", je legendaran. Patentirana "StatStream" tehnologija za pregled zapisa omogućava uvid u trenutne rezultate koji teže nekoliko gigabajta, za nekoliko sekundi.

Slika
Oznaka
Opis
Funkcije
GEN2i
GEN2i
Vrhunski prenosivi pisač sa jedinstvenim performansama i neprevaziđenom upotrebnom vrednošću 200kS/s do 100MS/s po kanalu
od 4 do 16 kanala
GEN5i
GEN5i

Prenosiv sistem za akviziciju velike brzine i za impulsne pojave

200kS/s do 100MS/s po kanalu
od 4 do 40 kanala
GEN7t/16t
GEN7t
GEN16t
Višekanalni sistem za akviziciju velike brzine i za impulsne pojave 200kS/s do 100MS/s po kanalu
do 1080 kanala

Tranzijentni pisači od HBM-a omogućavaju da se uoči i zabeleži svaki pik na najefikasniji mogući način

Efikasno zapisivanje i analiza kratkih, brzih i retkih događaja.

Tranzijentni pisač je važan za zapisivanje podataka koji nastaju priliko eksplozija, balističnih testova, destruktivnih testova i pirotehnike, kada se najvažnije informacije dešavaju u toku milisekunde. Visokokvalitetni tranzijentni pisači mogu da zapišu vrednosti sa više kanala sa veoma velikom brzinom uzorkovanja i mogu imati mogućnost zapisa sa dvostrukom učestanošću, kako bi obezbedili da su svi podaci prilikom testa zabeleženi.

Tri modela tranzijentnih pisača mogu zadovoljiti sve vaše potrebe

Od nedavno je HBM konsolidovao bivšu Nicolet seriju tranzijentnih pisača u tri modela koji mogu da zadovolje sve potrebe od ispitivanja na terenu do zapisivanja sa dvostrukom učestanošću koja nudi trigerovane i kontinualne zapise.

Oslonite se na HBM-ovu seriju Genesis HighSpeed tehnologiju tranzijentnih pisača koja omogućava da se zapišu događaji koji se pojavljuju "jednom u životu" i na koje čekate. Velika brzina zapisa i velika memorija kao i pouzdano trigerovanje, vam omogućavaju lakši posao sa ovakvim aplikacijama.

Odlučite se za neki od pisača iz GEN serije

GEN serija od HBM obuhvata dva prenosiva pisača za ispitivanje na licu mesta i jedan model sa dve izvedbe za laboratorijsku namenu ili za probne stolove.Svaki od ovih pisača je odmah spreman za upotrebu i pokreće se veoma brzo.

Na sledeće stvari treba obratiti pažnju, pre nego što se odlučite za neki od GEN modela, kako bi izabrali pravi model iz prve i uštedeli na vremenu i novcu:

  • GEN2i je izuzetno prenosiv tranzijentni pisač sa ekranom osetljivim na dodir i intuitivnim interfejsom. Može da sadrži do 16 kanala i sadrži Perception softver za brzu analizu. To je naslednik pisača Nicolet Vision, Sigma tranzijentnih osciloskopa i Nicolet Pro i PowerPro tranzijentnih pisača
  • GEN5i je prenosivi tranzijentni pisač sa integrisanim PC-om za dublju analizu na terenu. Može da sadrži do 40 kanala sa brzinom uzorkovanja do 100MS/s. Naslednik je Nicolet Odyssey i BE2580P tranzijentnih pisača.
  • GEN7t/16t su vrhunski tranzijentni pisači sa dvostrukom brzinom uzorkovanja. Moguće je povezati maksimalno 8 jedinica i sinhronizovani prikupiti podatke sa 1080 kanala pri brzini uzorkovanja od 100MS/s po kanalu. Dizajnirani su da stanu u standardni orman u dve varijante sa različitim brojem slotova za akvizicione module. Naslednici su serije Nicolet MultiPro, 500 i BE256 tranzijentnih pisača.

GEN serija tranzijentnih pisača je dizajnirana da povede vašu firmu u sledeću generaciju.

HBM Genesis HighSpeed proizvodi su ranije prodavani pod "Nicolet" brendom.

 

Preuzmite besplatnu verziju Perception softvera za pregled snimljenih podataka.